תחתיות ארטישוק במילוי בשר/ עוף טחון עם כפרס ואפונה
זמין למחרתיים
תחתיות ארטישוק במילוי בשר/ עוף טחון עם כפרס ואפונה
זמין למחרתיים
1 2 3 4 5
2 מדרגים 0
המיטבוחה של יוטבת

המיטבוחה של יוטבת

על המטבח שלי: זה התחיל בגיל 12 כשאמא וסבתא שלי לימדו אותי לבשל בסגנון מרוקאי וטוניסאי אותנטי. טעמתי מהסירים, נתתי ביקורות ופידבקים ומפה לשם פשוט התאהבתי במטבח ובנתינה שיש בבישול לאנשים. מבחינתי זו...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של המיטבוחה של יוטבת »

תיאור המנה:

תחתיות של ארטישוק טרי במילוי בשר/ עוף טחון עם כרפס ואפונה ברוטב צהוב חמצמץ.

תכולת מנה:

2 תחתיות ארטישוק , בכל תחתית 50 גר' בשר/ עוף טחון + כרפס ואפונה

מרכיבים עיקריים:

תחתיות ארטישוק,בשר/עוף טחון,כוסברה,אפונה,כרפס,בצל,לימון, שמן,כורכום,פלפל שחור,מלח.

הוראות חימום והגשה:

במיקרו/ על הגז (אש נמוכה)

הוראות אחסון והקפאה:

עד 4 ימים במקרר

כמות:
מינימום 2 פריטים

מנות נוספות מהמטבח של המיטבוחה של יוטבת :

19222