תבשיל קוביות בשר אוסובוקו עם תרד וחומוס
זמין למחרתיים
תבשיל קוביות בשר אוסובוקו עם תרד וחומוס
זמין למחרתיים
המיטבוחה של יוטבת

המיטבוחה של יוטבת

על המטבח שלי: זה התחיל בגיל 12 כשאמא וסבתא שלי לימדו אותי לבשל בסגנון מרוקאי וטוניסאי אותנטי. טעמתי מהסירים, נתתי ביקורות ופידבקים ומפה לשם פשוט התאהבתי במטבח ובנתינה שיש בבישול לאנשים. מבחינתי זו...

קראו עוד »

המטבח פתוח בימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של המיטבוחה של יוטבת »

תיאור המנה:

תבשיל של קוביות בשר אוסובוקו עם חומוס טרי ותרד קצוץ דק ברוטב חמצמץ פיקנטי וסמיך.

תכולת מנה:

ליטר מתאים ל-2-3 סועדים

מרכיבים עיקריים:

בשר אוסובוקו,חומוס,תרד,לימון,צ'ילי גרוס,מלח,פלפל שחור,כוסברה,קמח,שום,כמון,שמן זית

הוראות חימום והגשה:

על הגז (אש נמוכה)/ מיקרו

הוראות אחסון והקפאה:

עד 4 ימים במקרר

כמות:
מינימום 1 פריטים

מנות נוספות מהמטבח של המיטבוחה של יוטבת :

19272