תבשיל אסאדו עם בצל וערמונים/ תפוחי אדמה
זמין למחרתיים
תבשיל אסאדו עם בצל וערמונים/ תפוחי אדמה
זמין למחרתיים
1 2 3 4 5
1 מדרגים 0
המיטבוחה של יוטבת

המיטבוחה של יוטבת

על המטבח שלי: זה התחיל בגיל 12 כשאמא וסבתא שלי לימדו אותי לבשל בסגנון מרוקאי וטוניסאי אותנטי. טעמתי מהסירים, נתתי ביקורות ופידבקים ומפה לשם פשוט התאהבתי במטבח ובנתינה שיש בבישול לאנשים. מבחינתי זו...

קראו עוד »

המטבח פתוח בימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של המיטבוחה של יוטבת »

תיאור המנה:

תבשיל של קוביות בשר אסאדו מובחר עם בצל מקורמל וערמונים קלויים או תפוחי אדמה הכל בסיר אחד, מנה מנצחת!

תכולת מנה:

200 גר' בשר + ערמונים ובצל/ תפוחי אדמה

מרכיבים עיקריים:

אסאדו (ללא עצם),בצל,ערמונים/תפוחי אדמה,כורכום,מלח,פלפל שחור,סילאן,מרק עוף,שמן זית

הוראות חימום והגשה:

בעדיפות על הגז (אש נמוכה)/ מיקרו

הוראות אחסון והקפאה:

עד 4 ימים במקרר

כמות:
מינימום 2 פריטים

מנות נוספות מהמטבח של המיטבוחה של יוטבת :

19270