פסטל - פשטידת תפו"א ובשר מרוקאית
זמין למחרתיים
פסטל - פשטידת תפו"א ובשר מרוקאית
זמין למחרתיים
המיטבוחה של יוטבת

המיטבוחה של יוטבת

על המטבח שלי: זה התחיל בגיל 12 כשאמא וסבתא שלי לימדו אותי לבשל בסגנון מרוקאי וטוניסאי אותנטי. טעמתי מהסירים, נתתי ביקורות ופידבקים ומפה לשם פשוט התאהבתי במטבח ובנתינה שיש בבישול לאנשים. מבחינתי זו...

קראו עוד »

המטבח פתוח בימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של המיטבוחה של יוטבת »

תיאור המנה:

פשטידה מהמטבח המרוקאי - שכבת פירה תפוחי אדמה, מעליה שכבת בשר טחון עם עשבי תיבול ובצל ומעל שכבת פירה נוספת. מעדן אמיתי!

תכולת מנה:

תבנית 31X10 ס"מ מתאים ל-3-4 סועדים

מרכיבים עיקריים:

בשר בקר טחון, תפוחי אדמה,שמן קנולה, בצל, סלרי עלים, פטרוזיליה,פפריקה מתוקה, מלח, פלפל שחור,כורכום,בהרט

הוראות חימום והגשה:

בתנור בחום בינוני 180 מעלות או במיקרו

הוראות אחסון והקפאה:

עד 5 ימים במקרר

כמות:
מינימום 1 פריטים

מנות נוספות מהמטבח של המיטבוחה של יוטבת :

חוות דעת לקוחות

Orit W.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

טעימה ועסיסית.

Orit W. | 10.08.2019
19066