פטריות פורטבלו במילוי בשר טחון על מצע של עגבניות ובצל
זמין למחרתיים
פטריות פורטבלו במילוי בשר טחון על מצע של עגבניות ובצל
זמין למחרתיים
המיטבוחה של יוטבת

המיטבוחה של יוטבת

על המטבח שלי: זה התחיל בגיל 12 כשאמא וסבתא שלי לימדו אותי לבשל בסגנון מרוקאי וטוניסאי אותנטי. טעמתי מהסירים, נתתי ביקורות ופידבקים ומפה לשם פשוט התאהבתי במטבח ובנתינה שיש בבישול לאנשים. מבחינתי זו...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של המיטבוחה של יוטבת »

תיאור המנה:

פטריות פורטבלו טריות במילוי של בשר טחון בצל ועשבי תיבול, 
על מצע פרוסות של עגבניות ובצל. מנה מושלמת!
המלצה:לשים טחינה מעל.

תכולת מנה:

פטרית פורטבלו במילוי בשר טחון

מרכיבים עיקריים:

פטריות,בשר טחון,בצל,פטרוזיליה,עגבניות,מלח,פלפל,פפריקה,כמון,שמן.

הוראות חימום והגשה:

בתנור/מיקרו

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר

כמות:
מינימום 4 פריטים

מנות נוספות מהמטבח של המיטבוחה של יוטבת :

19798