תיאור המנה:
בשר בקר שעובר בישול בוואקום (סו-ויד) 24 שעות עם ירקות שורש (גזר, שורש סלרי, שורש פטרוזיליה, בצל ושום), רוזמרין ושמן זית
תכולת מנה:
חצי קילו בשר בקר (כתף או חזה) לפני בישול עם ירקות שורש
אפשרויות לשינויים:
כול שינוי במנה ניתן ליצור איתי קשר ואשמח לעזור ולשנות כמה שניתן
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
בשר בקר שורש פטרוזיליה שורש סלרי גזר בצל שום רוזמרין שמן זית
הוראות חימום והגשה:
תנור ב180 מעלות 7-9 דק
הוראות אחסון והקפאה:
מקרר עד 4 ימים