סלט תפוחי אדמה בזעפרן עם פרוסות חזה עוף צרוב
זמין למחר
סלט תפוחי אדמה בזעפרן עם פרוסות חזה עוף צרוב
זמין למחר
המטבח של צדוק

המטבח של צדוק

על המטבח שלי: מגיל צעיר אוכל ובישול היו חלק משמעותי בחיי. בגיל 24 הפכתי את האהבה הגדולה לבישול למקצוע, ובמהלך השנים עבדתי והייתי שף של מסעדות מובילות בתל אביב ובעולם.
האהבה והסקרנות לבישול...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של המטבח של צדוק »

תיאור המנה:

תפוחי אדמה מבושלים בזעפרן, בצל מטוגן, בצל סגול טרי ובצל ירוק ברוטב ויניגרט חרדל ולימון, מגיע עם חזה עוף צרוב על הפלנצ'ה ופרוס לפרוסות דקות
לגרסא טבעונית - ניתן להזמין עם טופו במקום עוף 
סלט מעולה שהוא ארוחה שלמה
טעים גם כארוחה חמה וגם כסלט קר

תכולת מנה:

1 ליטר סלט עם 150 גרם חזה עוף/ טופו

אפשרויות לשינויים:

שמן זית ולימון במקום ויניגרט

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

תפוחי אדמה, בצל לבן, בצל סגול, בצל ירוק, חזה עוף/ טופו, שמן זית, חרדל, לימון, מעט סוכר חום, מלח, פלפל.

הוראות חימום והגשה:

הכי טעים בטמפרטורת החדר
ניתן לחמם במיקרו

הוראות אחסון והקפאה:

לשמור במקרר

מנות נוספות מהמטבח של המטבח של צדוק:

חוות דעת לקוחות

אילנית א.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מנה מדהימה. מומלצת בחום

אנונימי | 16.04.2020
21378