גראטן תפוחי אדמה וגבינת פרמזן
זמין למחר
גראטן תפוחי אדמה וגבינת פרמזן
זמין למחר
המטבח של צדוק

המטבח של צדוק

על המטבח שלי: מגיל צעיר אוכל ובישול היו חלק משמעותי בחיי. בגיל 24 הפכתי את האהבה הגדולה לבישול למקצוע, ובמהלך השנים עבדתי והייתי שף של מסעדות מובילות בתל אביב ובעולם.
האהבה והסקרנות לבישול...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של המטבח של צדוק »

תיאור המנה:

**המנה החלבית הכי מוזמנת**
מאפה פרוסות דקיקות של תפוחי אדמה בהמון שכבות, אפויות בשמנת, טימין ומעט שום עם קראסט של גבינת פרמזן

תכולת מנה:

תבנית17*23
4-6 מנות יפות

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

תפוחי אדמה, שמנת, פרמזן, שום, טימין ופלפל לבן

הוראות חימום והגשה:

תנור- בתנור שחומם מראש לכ- 180מעלות, מכוסה בנייר כסף ל- 10 דקות.

הוראות אחסון והקפאה:

לשמור מכוסה במקרר

מנות נוספות מהמטבח של המטבח של צדוק:

חוות דעת לקוחות

Dekel N.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

טעים וצמחוני

Dekel N. | 08.11.2020
21381