תיאור המנה:
לזניה חלבית עשירה ברוטב רוזה עם גבינות פרמזן, מוצרלה ועשבי תיבול ותוספת ירקות לבחירה:
* פטריות
* בטטה
* חצילים
תכולת מנה:
תבנית בגודל 15*21 לכ-4-6 סועדים
תבנית בגודל 20*30 לכ--6-8 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
דפי לזניה, שמנת מתוקה, עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות , גבינות ,בצל, שום, ותבלינים.
פיטריות/ בטטה/חצילים
הוראות חימום והגשה:
בתנור מחומם מראש כ -10 דקות מכוסה בנייר כסף
הוראות אחסון והקפאה:
מקרר/ ניתן להקפיא /להוציא מהמקפיא להפשרה במקרר
טעמנו לזניה עם הפטריות וזו עם החצילים. שתיהן נפלאות
איריס ה. | 07.12.2019