קציצות בשר בקר טחון עם עשבי תיבול ותבלינים עיראקיים, עטופות בפירה קרמי ונימוח, בציפוי פירורי לחם.
המתכון המקורי של סבתא של אלה מנה מומלצת לסועד - 2 קציצות
ניתן לקבל מנה עם פירורי לחם ללא גלוטן
ניתן לקבל בגירסה צמחונית במילוי ירקות
ניתן לבקש את המנה ללא גלוטן,
מוכן בסביבה שאינה סטרילית מגלוטן, ולכן עלול להכיל גלוטן


בשר בקר טחון ,תפו"א, בצל, נענע,פטרוזיליה,כוסברה,בטטה,פירורי לחם,ביצה,שמן זית
תבלינים:כמון, בהרט, מלח פלפל
חימום בתנור בתבנית מכוסה בחום של 160 מעלות למשך 12-15 דק'
טעים גם חם וגם בטמפרטורת החדר
לא ניתן להקפיא.ניתן לשמור במקרר ל 3 ימים בקופסה סגורה.
טעים ומעניין
Stas M. | 04.02.2021מנה מעולה. הילדים עפו עליה, וגם אנחנו
מיכל ב. | 28.01.2021הילדים טרפו את זה
דורון ס. | 10.01.2021מעולים
יפעת צ. | 14.11.2020התפא נימוח ונפלא, בשילוב הבשר, מנה נהדרת!
חמוטל א. | 31.03.2020הילדות עפו על זה!!
סנדרה מ. | 31.03.2020