תיאור המנה:
בורקס בשר מבצק עלים במילוי בשר בקר טחון מתובל היטב.
ניתן להזמין בתוספת רוטב פטריות לשדרוג המנה.
אפשרויות לשינויים:
אפשר חריף
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 8 פריטים

מרכיבים עיקריים:
בצק עלים, בשר בקר טחון, בצל, כוסברה, פטרוזליה, אריסה, שום, פפריקה, כמון, קינמון, פלפל, מלח, שמן
רוטב: פטריות שמפניון טריות, בצל, מלח, פלפל שחור, מעט קמח להסמכה
הוראות חימום והגשה:
בתנור - חום בינוני כ- 10 דקות , את הרוטב על כיריים מס' דקות.
הוראות אחסון והקפאה:
מקרר