באג'י - לביבות בצל וקמח חומוס
זמין תוך 5 ימים
באג'י - לביבות בצל וקמח חומוס
זמין תוך 5 ימים
Rajnees

Rajnees

המטבח שלי: למדתי והשתלמתי אצל שפים הודים (בארץ ובהודו) ולאחרונה גם אצל השף ההודי המפורסם סנג'יב קאפור. אני משתמש בשיטת בישול איטית ותהליכים ארוכים, מהקלאסיקה של המטבח ההודי, עם תבלינים כגון: הל...

קראו עוד »

המטבח פתוח בימים: ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של Rajnees »

באג'י - לביבות בצל וקמח חומוס
תיאור המנה:

מחטיפי הרחוב ההודים. מגיע עם צ'אטני יוגורט. 
הבאג'י בחריפות קלה - ניתן לציין את החריפות הרצויה ב"הערות לבשלן" בעגלת הקניות.
כמות מומלצת לסועד 4 יח' .
 

מרכיבים עיקריים:

בצל, קמח חומוס, כמון, כוסברה, שום, ג'ינג'ר, פלפל ירוק חריף, מלח, תבלין הינג, סוכר, שמן קנולה.

הוראות חימום והגשה:

לאכול עם ההגעה או, לטגן כדקה בשמן רותח / בתנור חם כ-180 מעלות כ-5 דקות / במיקרו

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר בקופסא אטומה עד ארבעה ימים, ניתן להקפיא

כמות:
מינימום 1 פריטים

מנות נוספות מהמטבח של Rajnees :

ביקורות גולשים

רוית ר.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

חובה בכל הזמנה! מומלץ עם צ׳אטני יוגורט ליד..

רוית ר. | 19.08.2017
רוית ר.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מנה מעולה! מומלצת עם צ'אטני יוגורט / כוסברה. לחטוף ישר מהשקית..

רוית ר. | 09.07.2017
ליהי ס.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 2

טעמתי באג'י בהמון מסעדות ברחבי העולם ולמרות השונות, הוא תמיד היה עז טעמים. הבאג'י פה, למרות שהוא טרי ורך, וטעם הטיגון העמוק לא חזק, מאוד חלש בטעם, כמעט תפל, יחסית לאוכל הודי.

ליהי ס. | 10.03.2017
רוית ר.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

אי אפשר להפסיק לנשנש...

רוית ר. | 21.01.2017
רוית ר.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

נחטפים ישר מהשקית! עם מטבל מצויין ליד- מנה מעולה!

רוית ר. | 12.10.2016
רוית ר.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

אי אפשר להפסיק לנשנש... מעולות עם צ'אטני יוגורט!

רוית ר. | 14.08.2016
רוית ר.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מעולות! נטרפו חמות מהשקית עוד בטרם הגיעו לשולחן :-)

רוית ר. | 16.06.2016
נאוה ט.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 3

המיטבל שהתלווה ללביבות היה טעים ומרענן אבל הוא לא הצליח לשפר את המירקם היבש שלהן

נאוה ט. | 12.04.2016
רוית ר.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

נהדרות, הגיעו עם רוטב יוגורט שום מעולה!

רוית ר. | 03.04.2016
אירה ק.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מפתיע, טיפה חריף אבל טעים

אירה ק. | 12.03.2016