תיאור המנה:
מנה יפנית קלאסית של קוביות טופו פריכות המוגשות במעין מרק בטעמים עשירים של המזרח.
מוגש עם אצות נורי ובצל ירוק
תכולת מנה:
חצי ליטר מתאים ל-1-2 סועדים
אפשרויות לשינויים:
ניתן לבקש את המנה ללא גלוטן,
מוכן בסביבה שאינה סטרילית מגלוטן, ולכן עלול להכיל גלוטן

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
טופו, פטריות שיטאקי, סויה, מירין,
הוראות חימום והגשה:
לחמם את המרק ואז להוסיף את קוביות הטופו לחימום קצר.
הוראות אחסון והקפאה:
לא מומלץ בהקפאה