קדירת צלעות אסאדו וערמונים
זמין למחר
קדירת צלעות אסאדו וערמונים
זמין למחר
הקרנבל של מורי

הקרנבל של מורי

המטבח שלי: עליתי לישראל מברזיל עם אהבה גדולה לכדורגל ולאוכל טוב. ניהלתי במשך שנים קייטרינג ואחרי שנים רבות בתחום, החלטתי לעבור לבשל מהבית ולשלב מנות ברזילאיות עם מנות מהמטבח הלבנוני של אמי רחל...

קראו עוד »

המטבח פתוח בימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של הקרנבל של מורי »

תיאור המנה:

תבשיל אסאדו עם ערמונים, בטעם מתקתק של סויה ומירין. מנה נפלאה ונמסה בפה.

תכולת מנה:

כ- 800 ג' צלעות בשר
הקדרה מתאימה ל4 סועדים

מרכיבים עיקריים:

צלעות
סויה
מירין
רוטב ברביקוי
קטשופ
סילאן
מלח, פלפל
רוטב צ'ילי
ערמונים

הוראות חימום והגשה:

עדיף בתנור 180 מעלות רבע שעה או עשרים דק', או במיקרו

הוראות אחסון והקפאה:

מקרר

כמות:
מינימום 1 פריטים

מנות נוספות מהמטבח של הקרנבל של מורי :

חוות דעת לקוחות

אירית ל.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מנה מדהימה!

אירית ל. | 07.01.2019
15148