פאניר באטר מסאלה - Paneer Butter Masala
זמין תוך 5 ימים
פאניר באטר מסאלה - Paneer Butter Masala
זמין תוך 5 ימים
1 2 3 4 5
13 מדרגים 0
מסאלה - מטבח הודי אותנטי

מסאלה - מטבח הודי אותנטי

על המטבח שלי: האוכל ההודי פרץ לראשונה בחיי, בגיל 26 זה היה אז אחי שהפציר בי, תיסע למזרח אתה חייב! ארזתי תרמיל ללא מקל קניתי כרטיס, והמזרח הקסום נפתח בפניי ברגע שחציתי את הגבול מנפאל להודו וטעמתי את...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של מסאלה - מטבח הודי אותנטי »

תיאור המנה:

אחת מהמנות המפורסמות במטבח ההודי, ניתן למצוא אותה בחתונות הודיות בצפון הודו או לאחר יום עבודה קשה של הודי, הוא יתפנק במסעדה המקומית(דאהבה) במנה זאת מלווה בצ'אפטי בלבד. 

תבשיל עדין של פאניר (גבינה הודית) שאני מכין, המבושל בקרם קאשיו, חמאה ברוטב קארי סמיך חריף ומתקתק.


כל האוכל מבושל בצורה פיקנטית עדינה, אני מוסיף ממרח צילי חריף למי שרוצה עוד חריף באוכל 

** עלול להכיל גלוטן, מוכן בסביבה שאינה סטרילית

תכולת מנה:

500 מ"ל - מתאים לסועד - שני סועדים
1000 מ"ל מתאים לשלושה - חמישה סועדים

אפשרויות לשינויים:

כל האוכל מבושל בצורה פיקנטית , אם רוצים אני מוסיף בצד ממרח צילי שהופך את המנה לחריפה

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

גבינת פאניר | חלב קוקוס | גראם מסאלה | גינגר | שום | בצל | אגוזי קאשיו | עגבניות | חמאה

הוראות חימום והגשה:

1. ווק - להוסיף ממש מעט מים ולבשל על אש נמוכה , הכי מומלץ
2. מיקרוגל - ניתן לחמם במיקרוגל

הוראות אחסון והקפאה:

1.מקפיא - לא מתאים להקפאה.
2.מקרר - לאחסן במקרר ליומיים בלבד.

מנות נוספות מהמטבח של מסאלה - מטבח הודי אותנטי:

20411