פאניר באטר מסאלה - Paneer Butter Masala - מתכון חדשׁ!
זמין למחר
פאניר באטר מסאלה - Paneer Butter Masala - מתכון חדשׁ!
זמין למחר
1 2 3 4 5
11 מדרגים 0
מסאלה - מטבח הודי אותנטי

מסאלה - מטבח הודי אותנטי

על המטבח שלי: האוכל ההודי פרץ לראשונה בחיי, בגיל 26 זה היה אז אחי שהפציר בי, תיסע למזרח אתה חייב! ארזתי תרמיל ללא מקל קניתי כרטיס, והמזרח הקסום נפתח בפניי ברגע שחציתי את הגבול מנפאל להודו וטעמתי את...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של מסאלה - מטבח הודי אותנטי »

תיאור המנה:

אחת מהמנות המפורסמות במטבח ההודי, ניתן למצוא אותה בחתונות הודיות בצפון הודו או לאחר יום עבודה קשה של הודי, הוא יתפנק במסעדה המקומית(דאהבה) במנה זאת מלווה בצ'אפטי בלבד. 

תבשיל עדין של פאניר (גבינה הודית) שאני מכין, המבושל בקרם קאשיו ושקדים ברוטב קארי סמיך חריף ומתקתק.


כל האוכל מבושל בצורה פיקנטית עדינה, אני מוסיף ממרח צילי חריף למי שרוצה עוד חריף באוכל 

תכולת מנה:

500 מ"ל - מתאים לסועד - שני סועדים
1000 מ"ל מתאים לשלושה - חמישה סועדים

אפשרויות לשינויים:

כל האוכל מבושל בצורה פיקנטית , אם רוצים אני מוסיף בצד ממרח צילי שהופך את המנה לחריפה

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

גבינת פאניר | שמנת | גראם מסאלה | גינגר | שום | בצל | אגוזי קאשיו | עגבניות | שמן קוקוס

הוראות חימום והגשה:

1. ווק - להוסיף ממש מעט מים ולבשל על אש נמוכה , הכי מומלץ
2. מיקרוגל - ניתן לחמם במיקרוגל

הוראות אחסון והקפאה:

1.מקפיא - לא מתאים להקפאה.
2.מקרר - לאחסן במקרר ליומיים בלבד.

מנות נוספות מהמטבח של מסאלה - מטבח הודי אותנטי:

20411