תיאור המנה:
תבשיל עם קארי תרד וגבינת פאניר אמיתית וביתית.
מנה מדהימה לאוהבי התרד והפאניר ממש כמו בהודו.
מומלץ לאכול עם צ'אפטי ואורז בסמטי בלבד.
כל האוכל מבושל בצורה פיקנטית עדינה.
** עלול להכיל גלוטן
אפשרויות לשינויים:
כל האוכל מבושל בצורה פיקנטית
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
תרד | פאניר(גבינה הודית) תוצרת ביתית| חלב קוקוס | עגבניות | בצל | שום | גינגר | גראם מסאלה (תערובת תבלינים), שמן
הוראות חימום והגשה:
1. ווק - להוסיף ממש מעט מים ולבשל על אש נמוכה - הכי מומלץ
2. מיקרוגל - ניתן לחמם במיקרוגל
הוראות אחסון והקפאה:
1.מקפיא - לא מתאים להקפאה.
2.מקרר - לאחסן במקרר למשך יומיים בלבד
מלא כמון בצורה מוגמת ולא טעים.
אנונימי | 06.02.2021מאוד מיוחד, אהבנו מאוד!
Daniel L. | 10.01.2021מאד טעים- אני אוהבת רוטב יותר סמיך, אבל הטעם מצוין.
Sharon T. | 04.01.2021טעים ממש
שירה מ. | 19.09.2020טעים
מרינה ד. | 26.08.2020קצת חסר תיבול
מיטל ו. | 12.08.2020הגבינה, הפאניר היתה מצויינת. אבל הרוטב לא דומה בכלל למקור ההודי, חסר טעמים חזקים.
אנונימי | 24.06.2020טעים מאוד!
מיכל מ. | 12.04.2020מנה מיוחדת עם גבינה הודית אוטנטית ורכה בצורה שלא תיאמן. משתלב מצויין עם הרוטב הסופר מיוחד. בהחלט עולם חדש של טעמים.
דימה ק. | 11.04.2020טעים.
Ziv A. | 06.02.2020הילדה בת השנתיים חיסלה את הפאלאק פניר
מלי, חגית וצור מ. | 25.11.2019