מנת הדגל שלי שמתאימה גם יומיום וגם לארוחות חגיגיות.
חזה בקר עטוף בתערובת של שמן זית ותבלינים פיקנטיים, שמתבשל לילה שלם בתנור והתוצאה... נמסה בפה! מנה פיקנטית לחריפה.
המנה כוללת 2 רטבים ביתיים לבחירה:
רוטב אדום - הגרסה הביתית לקטשופ, רק הרבה יותר מוצלחת.
רוטב צהוב - על בסיס חרדל.
רוטב לבן - על בסיס מיונז ולאבנה חמצמצה
רוטב כתום - על בסיס מנגו ופלפל אבניירו חריף - מומלץ!!
* יש לציין את הרטבים הנבחרים ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
הערה: משקל נמדד לפני הבישול (עם בשר, דגים, פירות ים, ועוף). כל נתח בשר בקר שונה כמובן. מניסיוני בריסקט מתכווץ בערך 40% לאחר הבישול.
200 גרם חזה בקר ושני רטבים לבחירה


בריסקט: חזה בקר ,שום,מלח-ים,צילי פלפל שחור, שמן זית, אבקת קפה,פפריקה.
רטבים: קטשופ, חרדל, מנגו, אביניירו, לאבנה,ביצים, חומץ, סוכר חום, סוכר לבן, פלפל שחור, אבקת בצל, אבקת חרדל, מיץ לימון, רוטב וורצ'סטרשייר, וואסבי, גזר, בצל
תנור - שחומם מראש על כ 90 מעלות מכוסה בנייר אלומיניום ל כ 15 דקות
גז 3-5 דקות על מחבת ואפשר גם במיקרו
ניתן לאיחסון במקרר וגם להקפאה
מנה טעימה , עדינה ומיוחדת
ויקי ו. | 19.09.2020אחלה בריסקט הרוחטב הכתוום הכי טוב, תמיד חסר עוד :)
יניב א. | 03.09.2020fantastic
Deakla K. | 22.07.2020מדהים!!! והרטבים תאווה לעיניים
רעות ש. | 13.05.2020הגיע כבר יבש מדי
מאיה ב. | 26.04.2020מעולה!
יעל ש. | 01.07.2019טעים והרטבים נהדרים (לקחנו אדום וכתום)
גילי י. | 09.06.2019יוצא דופן בטעמו והבשר משהו
יצחק ג. | 07.06.2019