ברביקיו בריסקט של אבא נורטון
זמין למחר
ברביקיו בריסקט של אבא נורטון
זמין למחר
אצלנו - עם מרטין ועירית

אצלנו - עם מרטין ועירית

על המטבח שלנו: אנחנו בני זוג שאוהבים לבשל יחד. אני מרטין מגיע מסוואנה, ג'ורג'יה, ומביא איתי,את האהבה למטבח העשיר של דרום ארצות הברית. "מטבח דרומי , כמו הדרום עצמו, הוא מלא סתירות," "מקומי אך...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: א', ב', ג', ד', ה', ו', ש'

עוד מהמטבח של אצלנו - עם מרטין ועירית »

תיאור המנה:

מנת הדגל שלי שמתאימה גם יומיום וגם לארוחות חגיגיות.
חזה בקר עטוף בתערובת של שמן זית ותבלינים פיקנטיים, שמתבשל לילה שלם בתנור והתוצאה... נמסה בפה! מנה פיקנטית לחריפה.

המנה כוללת 2 רטבים ביתיים לבחירה:
רוטב אדום - הגרסה הביתית לקטשופ, רק הרבה יותר מוצלחת.
רוטב צהוב - על בסיס חרדל.
רוטב לבן - על בסיס מיונז ולאבנה חמצמצה
רוטב כתום - על בסיס מנגו ופלפל אבניירו חריף - מומלץ!!

* יש לציין את הרטבים הנבחרים ב"הערות למנה" בעגלת הקניות. 

הערה: משקל נמדד לפני הבישול (עם בשר, דגים, פירות ים, ועוף). כל נתח בשר בקר שונה כמובן.  מניסיוני בריסקט מתכווץ בערך 40% לאחר הבישול.


תכולת מנה:

200 גרם חזה בקר ושני רטבים לבחירה

כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

בריסקט: חזה בקר ,שום,מלח-ים,צילי פלפל שחור, שמן זית, אבקת קפה,פפריקה.
רטבים: קטשופ, חרדל, מנגו, אביניירו, לאבנה,ביצים, חומץ, סוכר חום, סוכר לבן, פלפל שחור, אבקת בצל, אבקת חרדל, מיץ לימון, רוטב וורצ'סטרשייר, וואסבי, גזר, בצל

הוראות חימום והגשה:

תנור - שחומם מראש על כ 90 מעלות מכוסה בנייר אלומיניום ל כ 15 דקות
גז 3-5 דקות על מחבת ואפשר גם במיקרו

הוראות אחסון והקפאה:

ניתן לאיחסון במקרר וגם להקפאה

מנות נוספות מהמטבח של אצלנו - עם מרטין ועירית :

חוות דעת לקוחות

רעות  ש.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מדהים!!! והרטבים תאווה לעיניים

רעות ש. | 13.05.2020
מאיה ב.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 3

הגיע כבר יבש מדי

מאיה ב. | 26.04.2020
יעל ש.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מעולה!

יעל ש. | 01.07.2019
גילי י.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

טעים והרטבים נהדרים (לקחנו אדום וכתום)

גילי י. | 09.06.2019
יצחק ג.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

יוצא דופן בטעמו והבשר משהו

יצחק ג. | 07.06.2019
19297