אנג'רה - הבסיס לכל התבשילים
זמין תוך 3 ימים
אנג'רה - הבסיס לכל התבשילים
זמין תוך 3 ימים
1 2 3 4 5
3 מדרגים 0
מרסרה - מטבח אתיופי טבעוני

מרסרה - מטבח אתיופי טבעוני

**מטבח שומר כשרות**
על המטבח שלי: עוד מילדות אהבתי לבשל, תמיד עזרתי לאמא שלי בבישולים וכך רכשתי את הידע במטבח האתיופי. אני אוהבת לבשל ועוד יותר אוהבת שאנשים מתענגים מהבישולים שלי, המטבח שלי כשר,...

קראו עוד »

המטבח פתוח בימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של מרסרה - מטבח אתיופי טבעוני »

תיאור המנה:

**התוספת הכי מוזמנת**
אנג'רה הינו מאכל מרכזי במטבח האתיופי. מעין לחם שטוח ועגול בעל טעם חמצמץ ועשוי מקמח טף שהותסס.
על מגש אנג'רה מניחים מגוון תבשילים וואט ואוכלים אותה מספר סועדים יחד. הרכות של האנג'רה משתלבת עם התבשילים ויוצרת חווית אכילה מיוחדת במינה.

תכולת מנה:

אנג'רה אחת מתאימה לסועד אחד

מרכיבים עיקריים:

קמח טף ומים

הוראות חימום והגשה:

אין לחמם

הוראות אחסון והקפאה:

להשאיר בחוץ, מומלץ לאכול תוך יום יומיים. יש להשתמש בכפפות על מנת לשמור על טריות האנג'רה.

כמות:
מינימום 2 פריטים

מנות נוספות מהמטבח של מרסרה - מטבח אתיופי טבעוני:

18368