טבחה עם קוסקוס עבודת יד
זמין למחרתיים
טבחה עם קוסקוס עבודת יד
זמין למחרתיים
הבישולים של מלכה

הבישולים של מלכה

על המטבח שלי: מעבר לאהבה והמקצועיות שלי כלפי התחום, אוכל מבחינתי הוא דרך לחיים. את אווירת הבישול ספגתי כבר מגיל צעיר מאמי וסבתי, כמו גם את המתכונים שהולכים איתי עד היום. המטבח שלי עשיר ומלא בכל טוב...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של הבישולים של מלכה »

תיאור המנה:

תבשיל בשר בקר ושעועית לבנה, נהדר על קוסקוס. ארוחה נהדרת כארוחת צהריים או ארוחת ערב.

תכולת מנה:

½ ליטר טבחה (כ-250 ג' בשר בקר) + ½ ליטר קוסקוס - מתאים ל-1-2 סועדים.
ליטר טבחה (כ-500 ג' בשר בקר) + ליטר קוסקוס - מתאים ל-3-4 סועדים.

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

טבחה - שעועית, בשר בקר, תפו"א, רסק עגבניות, פפריקה מתוקה, מלח, מים, שמן, כמון.
קוסקוס - סולת, מים, מלח, שמן.

הוראות חימום והגשה:

ניתן לחמם את הטבחה בנפרד על גז (או מיקרוגל) ולשפוך על הקוסקוס. כמו כן, ניתן לשפוך את הטבחה על הקוסקוס ולחמם יחדיו במיקרוגל.

הוראות אחסון והקפאה:

לאחסן בקופסא במקרר.

מנות נוספות מהמטבח של הבישולים של מלכה:

חוות דעת לקוחות

דניאל ש.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 4

טעים ממש, מנה קצת קטנה

אנונימי | 17.02.2021
28243