קדרת בשר צרפתית עם ירקות ביין אדום
זמין תוך 34 ימים
קדרת בשר צרפתית עם ירקות ביין אדום
זמין תוך 34 ימים
1 2 3 4 5
2 מדרגים 0
מארחים עם ליאורית

מארחים עם ליאורית

המטבח שלי: את האהבה לבישול רכשתי עוד בילדותי כאשר הסתובבתי בשווקים עם אבי שהיה קצב.
למדתי במגמת בישול בבית הספר סליגסברג בירושלים. בית הספר הפעיל מסעדה יוקרתית אליה היו באים דיפלומטים ושועי עולם...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של מארחים עם ליאורית »

תיאור המנה:

קדרת בשר עם ירקות ויין אדום המתבשלים במשך שעות רבות.
מנה מהכפרים של אזור בורגון בצרפת מנה שממלאת אותי בחדוות הבישול.

קילו בשר מתאים לכ-4-6 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

בשר בקר חתוך לקוביות עם ירקות שורש פטרוזליה, גזר, בצלצלי שאלוט, סלרי, פיטריות שמפניון,קמח, יין אדום יבש, פלפל שחור, מלח

הוראות חימום והגשה:

בתנור בחום של 150 מעלות להכניס לתנור שחומם מראש להזהר לא ליבש

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר ל3 ימים

מנות נוספות מהמטבח של מארחים עם ליאורית:

1373