קדרת בשר צרפתית עם ירקות ביין אדום
זמין למחר
קדרת בשר צרפתית עם ירקות ביין אדום
זמין למחר
1 2 3 4 5
2 מדרגים 0
מארחים עם ליאורית

מארחים עם ליאורית

המטבח שלי: את האהבה לבישול רכשתי עוד בילדותי כאשר הסתובבתי בשווקים עם אבי שהיה קצב.
למדתי במגמת בישול בבית הספר סליגסברג בירושלים. בית הספר הפעיל מסעדה יוקרתית אליה היו באים דיפלומטים ושועי עולם...

קראו עוד »

המטבח פתוח בימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של מארחים עם ליאורית »

תיאור המנה:

קדרת בשר עם ירקות ויין אדום המתבשלים במשך שעות רבות.
מנה מהכפרים של אזור בורגון בצרפת מנה שממלאת אותי בחדוות הבישול.

קילו בשר מתאים לכ-4-6 סועדים

מרכיבים עיקריים:

בשר בקר חתוך לקוביות עם ירקות שורש פטרוזליה, גזר, בצלצלי שאלוט, סלרי, פיטריות שמפניון,קמח, יין אדום יבש, פלפל שחור, מלח

הוראות חימום והגשה:

בתנור בחום של 150 מעלות להכניס לתנור שחומם מראש להזהר לא ליבש

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר ל3 ימים

כמות:
מינימום 1 פריטים

מנות נוספות מהמטבח של מארחים עם ליאורית:

1373