פשטידת ברוקולי אוורירית
זמין למחר
פשטידת ברוקולי אוורירית
זמין למחר
1 2 3 4 5
5 מדרגים 0
מארחים עם ליאורית

מארחים עם ליאורית

המטבח שלי: את האהבה לבישול רכשתי עוד בילדותי כאשר הסתובבתי בשווקים עם אבי שהיה קצב.
למדתי במגמת בישול בבית הספר סליגסברג בירושלים. בית הספר הפעיל מסעדה יוקרתית אליה היו באים דיפלומטים ושועי עולם...

קראו עוד »

המטבח פתוח בימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של מארחים עם ליאורית »

תיאור המנה:

מאפה קליל אוורירי של ברוקולי ובשמל שניתן להגיש כתוספת או כמנה בפני עצמה

תכולת מנה:

תבנית כ-4 מנות או תבנית כ-6 מנות

מרכיבים עיקריים:

ברוקולי, רוטב בשמל (חמאה קמח וחלב), ביצים, חרדל, פפריקה חריפה, מלח, פלפל, שמן, פרורי גריסיני

הוראות חימום והגשה:

לחימום בתנור להגיש חם

הוראות אחסון והקפאה:

לשמור במקרר עד 3 ימים

כמות:
מינימום 1 פריטים

מנות נוספות מהמטבח של מארחים עם ליאורית:

11085