גראטן קישואים בגבינת פרמזן
זמין למחר
גראטן קישואים בגבינת פרמזן
זמין למחר
מארחים עם ליאורית

מארחים עם ליאורית

המטבח שלי: את האהבה לבישול רכשתי עוד בילדותי כאשר הסתובבתי בשווקים עם אבי שהיה קצב.
למדתי במגמת בישול בבית הספר סליגסברג בירושלים. בית הספר הפעיל מסעדה יוקרתית אליה היו באים דיפלומטים ושועי עולם...

קראו עוד »

המטבח פתוח בימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של מארחים עם ליאורית »

תיאור המנה:

מאפה ירקות עם רוטב בשמל עשיר וגבינת פרמזן - ניתן להגיש כתוספת או כמנה בפני עצמה

מרכיבים עיקריים:

קישואים או זוקיני תלוי בעונה, גזרים, חלב, קמח, חמאה, ביצים, שמנת חמוצה, גבינת פרמזן, שמיר קצוץ, מלח, פלפל פפריקה חריפה.

הוראות חימום והגשה:

לחימום קל בתנור לא להגיש חם מאוד

הוראות אחסון והקפאה:

לשמור במקרר עד 3 ימים

כמות:
מינימום 1 פריטים

מנות נוספות מהמטבח של מארחים עם ליאורית:

חוות דעת לקוחות

ליאת ש.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 1

טעים מאוד ובגודל קצת יותר מקופסת פלסטיק במחיר של מעל מאה שח. ****תגובת הבשלנית: צר לי שהתאכזבת מגודל המנה אך היא הגיעה בדיוק כמו שכתוב בתבנית חד פעמית של כ-4 מנות ולא בקופסאת פלסטיק****

אנונימי | 01.10.2018
11086