גולאש הונגרי מבשר טרי עם תפוחי אדמה
זמין למחר
גולאש הונגרי מבשר טרי עם תפוחי אדמה
זמין למחר
מארחים עם ליאורית

מארחים עם ליאורית

המטבח שלי: את האהבה לבישול רכשתי עוד בילדותי כאשר הסתובבתי בשווקים עם אבי שהיה קצב.
למדתי במגמת בישול בבית הספר סליגסברג בירושלים. בית הספר הפעיל מסעדה יוקרתית אליה היו באים דיפלומטים ושועי עולם...

קראו עוד »

המטבח פתוח בימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של מארחים עם ליאורית »

תיאור המנה:

מנה הונגרית מסורתית בבישול ארוך של בשר עם תפוחי אדמה ועגבניות

מנה מכילה חצי ליטר בשר ותפוחי אדמה 

מרכיבים עיקריים:

בשר בקר טרי, תפוח אדמה, עגבניה, רסק עגבניות, פפריקה, מלח, פלפל, צ'ילי, פלפל אדום.

הוראות חימום והגשה:

לחמם על אש נמוכה מספר דקות

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר עד 4 ימים ניתן להקפאה

כמות:
מינימום 2 פריטים

מנות נוספות מהמטבח של מארחים עם ליאורית:

חוות דעת לקוחות

שני ב.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מעולה!

שני ב. | 19.11.2014
2401