קרוקטים - גלילי פירה במילוי דוקסל (פטריות ובצל) בציפוי פריך
זמין למחר
קרוקטים - גלילי פירה במילוי דוקסל (פטריות ובצל) בציפוי פריך
זמין למחר
המטבח של חביאר

המטבח של חביאר

על המטבח שלי: אני חביאר מריו, עליתי לארץ מארגנטינה. בעל ניסיון של למעלה מ-38 שנים בניהול מסעדות, קייטרינג ואירועי גורמה.
היום אני מבשל ואופה לאנשים שרוצים ליהנות ולארח משפחה וחברים בביתם ובעסקים...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של המטבח של חביאר »

תיאור המנה:

גלילי פירה בתיבול איטלקי פרובנזל, פטרוזיליה ושום, במילוי דוקסל (פטריות ובצל בחיתוך ברונואז קטן)
בציפוי פריך של פירורי לחם.

תכולת מנה:

4 קרוקטים

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

תפו"א, פירורי לחם, ביצה, שום, פטרוזיליה

הוראות חימום והגשה:

במקרו/ בתנור כמה דקות ב170 מעלות

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר

מנות נוספות מהמטבח של המטבח של חביאר :

חוות דעת לקוחות

הארי ר.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

הילדים אהבו מאוד

הארי ר. | 30.08.2020
23966