קנלוני תרד וריקוטה פרסקה ברוטב פומודורו
זמין למחר
קנלוני תרד וריקוטה פרסקה ברוטב פומודורו
זמין למחר
המטבח של חביאר

המטבח של חביאר

על המטבח שלי: אני חביאר מריו, עליתי לארץ מארגנטינה. בעל ניסיון של למעלה מ-37 שנים בניהול מסעדות, קייטרינג ואירועי גורמה.
היום אני מבשל ואופה לאנשים שרוצים ליהנות ולארח משפחה וחברים בביתם ובעסקים...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של המטבח של חביאר »

תיאור המנה:

קנלוני תרד במילוי תרד וריקוטה, אפויים בתנור עם רוטב עגבניות ובזיליקום, מוקרם עם גבינה מוצרלה.

מרכיבים עיקריים:

פסטה , תרד, ריקוטה פרסקה. רוטב עגבניות, גבינה מוצרלה.

הוראות חימום והגשה:

במקרו/תנור.

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר.
אפשר להקפיא.

כמות:
מינימום 1 פריטים

מנות נוספות מהמטבח של המטבח של חביאר :

20735