תיאור המנה:
צלי כתף בנוסח מרוקאי עסיסי ורך במיוחד עם פירטיות שום וכוסברה.
תכולת מנה:
150 - 200 גרם בקר

כמות:
מינימום 4 פריטים

מרכיבים עיקריים:
בקר, , מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, עלי דפנה, שום ושמן.כוסברה
הוראות חימום והגשה:
חימום במיקרוגל
הוראות אחסון והקפאה:
ארבעה ימים במקרר
בשר רך ונמס בפה!
חמוטל א. | 16.02.2021מעולה, רך וטעים
Einat M. | 20.01.2021לא יכול להיות יותר רך מהצלי הזה. פשוט נמס בפה
Hanna G. | 19.12.2020מעדן
Anat S. | 03.10.2020