טבחה בסלק - תבשיל שעועית עם בשר ועלי מנגולד
זמין למחר
טבחה בסלק - תבשיל שעועית עם בשר ועלי מנגולד
זמין למחר
1 2 3 4 5
7 מדרגים 0
המטבח של מסיקה

המטבח של מסיקה

**מטבח שומר כשרות**
על המטבח שלי: האהבה שלי למטבח התחילה בדרום אפריקה בגיל 22. הגעגוע למאכלים של אמא והסבתות שלי עוררו אצלי תשוקה להכין אוכל טעים וביתי, מהר מאוד הבנתי שהבישול והמטבח זורמים אצלי...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של המטבח של מסיקה »

תיאור המנה:

קדירת בקר עם שעועית ועלי מנגולד בנוסח טריפולטאי.
אחת המנות האהובות במטבח הטריפולטאי!  
מבושל בסיר למשך 12 שעות.

תכולת מנה:

חצי ליטר תבשיל עם 150 גרם בקר + חצי ליטר אורז או קוסקוס

כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

שעועית, בקר, עלי מנגולד, בצל, שום, תפו"א, פפריקה מתוקה + חריפה, כורכום, מלח ,פלפל שחור ושמן.

הוראות חימום והגשה:

חימום במיקרוגל או בסיר

הוראות אחסון והקפאה:

ארבעה ימים במקרר

מנות נוספות מהמטבח של המטבח של מסיקה:

24887