תיאור המנה:
קדירת שעועית עם בקר בנוסח טריפולטאי עם שעועית, תפו"א, רוטב עגבניות.
מבושל למשך 12 שעות.
תכולת מנה:
חצי ליטר תבשיל עם 150 גרם בקר + חצי ליטר אורז או קוסקוס עבודת יד

כמות:
מינימום 2 פריטים

מרכיבים עיקריים:
שעועית לבנה, בקר, תפו"א, רסק עגבניות, שום, פפריקה מתוקה/חריפה, מלח, כמון, שמן חמניות.
הוראות חימום והגשה:
חימום במיקרוגל
הוראות אחסון והקפאה:
למשך שלושה ימים במקרר או בהקפאה למשך שבועיים.
תבשיל נהדר!
חמוטל א. | 09.01.2021מעדן!
מיכל ר. | 11.09.2020