תבשיל פרחי כרובית, פטריות, זיתים צרובים, בטטה, ובצל ירוק. מתאים להקפאה
זמין למחרתיים
תבשיל פרחי כרובית, פטריות, זיתים צרובים, בטטה, ובצל ירוק. מתאים להקפאה
זמין למחרתיים
1 2 3 4 5
1 מדרגים 0
ממטבחו של ערן

ממטבחו של ערן

על המטבח שלי: המטבח שלי הוא מטבח שמבוסס על שורשים ומסעות, כ- דור ה-12 למשפחת אלחדיף הטבריינית, שורשי נטועים עמוק באדמת הארץ. טיול ארוך בהודו הוליד את "נמסטה", מסעדה הודית צמחונית, בפלורנטין של שנות...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של ממטבחו של ערן »

תיאור המנה:

תבשיל שמפגיש את המטבח הארצישראלי עליו גדלתי, המטבח ההודי שקרוב לליבי והמטבח הרוסי שתפס מקום בארץ.
עשיר בצבעים וטעמים ועדיין שומר על עדינות מפתיעה.

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

פרחי כרובית, זיתים צלויים, פטריות, בטטה, בצל, בצל ירוק, קארי, כמון, כורכום, פלפל שחור טחון, מלח אטלנטי וקורטוב אגוז מוסקט.

הוראות חימום והגשה:

במיקרו למשך 2 וחצי דקות לחצי ליטר ו-4 דקות לליטר . בבישול יש להביא לרתיחה, להוריד לאש נמוכה ולחמם עוד 5 דקות.

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר עד 4 ימים. ניתן להקפיא ולהפשיר הפשרה טבעית או במיקרו.

מנות נוספות מהמטבח של ממטבחו של ערן :

20500