תבשיל אורז בסמטי עם פטריות פורצ'יני ושמפיניון
זמין למחר
תבשיל אורז בסמטי עם פטריות פורצ'יני ושמפיניון
זמין למחר
ממטבחו של ערן

ממטבחו של ערן

על המטבח שלי: המטבח שלי הוא מטבח שמבוסס על שורשים ומסעות, כ- דור ה-12 למשפחת אלחדיף הטבריינית, שורשי נטועים עמוק באדמת הארץ. טיול ארוך בהודו הוליד את "נמסטה", מסעדה הודית צמחונית, בפלורנטין של שנות...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של ממטבחו של ערן »

תיאור המנה:

הגרסה הצמחונית והשובבה של מנת האורז והבקר. חגיגת טעמים ממטבחים שונים שיחדיו יוצרים הרמוניה מפתיעה ועדינה.

כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

אורז בסמטי, פטריות פוצ'יני, פטריות שמפניון, בצל סגול, קשיו קלוי, דבש, נענע, כוסברה, גראם מסאלה (תערובת תבלינים הודית, פלפל שחור טחון ומלח.

הוראות חימום והגשה:

יש לחמם במיקרו למשך דקה וחצי למנה ושתי דקות לשתי מנות או בסיר, על אש בינונית למשך 6-8 דקות, תוך ערבוב לפרקים. ניתן לאכול גם קר.

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר עד 4 ימים.

מנות נוספות מהמטבח של ממטבחו של ערן :

23858