תבשיל אורז בסמטי ובשר בקר בניחוח גלילי
זמין למחר
תבשיל אורז בסמטי ובשר בקר בניחוח גלילי
זמין למחר
ממטבחו של ערן

ממטבחו של ערן

על המטבח שלי: המטבח שלי הוא מטבח שמבוסס על שורשים ומסעות, כ- דור ה-12 למשפחת אלחדיף הטבריינית, שורשי נטועים עמוק באדמת הארץ. טיול ארוך בהודו הוליד את "נמסטה", מסעדה הודית צמחונית, בפלורנטין של שנות...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של ממטבחו של ערן »

תיאור המנה:

מנה קיצית מסורתית מהמטבח הערבי הגלילי עם טאץ' אישי. שילוב פשוט ומנצח של בשר בקר טחון, אורז בסמטי, גפרורי שקדים, בצל סגול ופטרוזיליה, עם נגיעה של סילאן ותבלינים. מנה קלילה ומשביעה שמתאימה כחלק מארוחה ועומדת בפני עצמה כארוחה קלה. האמינו לי, השלם גדול מסך חלקיו.

תכולת מנה:

חצי ליטר

כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

בשר בקר, אורז בסמטי, גפרורי שקדים קלויים, בצל סגול, רסק עגבניות, סילאן, כוסברה, פטרוזילה, פלפל שחור טחון, אבקת מרק עוף ומלח

הוראות חימום והגשה:

יש לחמם במיקרו למשך דקה וחצי למנה ושתי דקות לשתי מנות או בסיר, על אש בינונית למשך 6-8 דקות, תוך ערבוב לפרקים. ניתן לאכול גם קר.

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר עד 4 ימים.

מנות נוספות מהמטבח של ממטבחו של ערן :

23857