רולדת בשר בבצק פילו. מתאים להקפאה
זמין תוך 3 ימים
רולדת בשר בבצק פילו. מתאים להקפאה
זמין תוך 3 ימים
ממטבחו של ערן

ממטבחו של ערן

על המטבח שלי: המטבח שלי הוא מטבח שמבוסס על שורשים ומסעות, כ- דור ה-12 למשפחת אלחדיף הטבריינית, שורשי נטועים עמוק באדמת הארץ. טיול ארוך בהודו הוליד את "נמסטה", מסעדה הודית צמחונית, בפלורנטין של שנות...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של ממטבחו של ערן »

תיאור המנה:

רולדה מבצק עלים, במילוי בשר בקר, קשיו קלוי, אורגנו טרי, פטרוזיליה טרייה, בצל, שום ותבלינים. מעוטרת בשומשום. מתאימה גם לאירוח.

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

בצק פילו, בשר כתף בקר, קשיו קלוי, אורגנו טרי, פטרוזיליה טרייה, בצל, שום, שמן זית, חלבון ביתה, שומשום, זרעי כוסברה גרוסים, פלפל שחור טחון, ומלח

ערכים נוספים

ניתן להזמין ללא כל אחד ממרכיבי המלית הנלווים לתערובת הגבינות, אך מומלץ שלא.

הוראות חימום והגשה:

בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות, למשך 8 דקות מכוסה ועוד 4 דקות ללא כיסוי.

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר, מכוסה, עד 4 ימים. ניתן להקפיא ולהפשיר הפשרה טבעית

מנות נוספות מהמטבח של ממטבחו של ערן :

20205