רולדה סיציליאנית. מתאים להקפאה.
זמין תוך 12 ימים
רולדה סיציליאנית. מתאים להקפאה.
זמין תוך 12 ימים
ממטבחו של ערן

ממטבחו של ערן

על המטבח שלי: המטבח שלי הוא מטבח שמבוסס על שורשים ומסעות, כ- דור ה-12 למשפחת אלחדיף הטבריינית, שורשי נטועים עמוק באדמת הארץ. טיול ארוך בהודו הוליד את "נמסטה", מסעדה הודית צמחונית, בפלורנטין של שנות...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של ממטבחו של ערן »

תיאור המנה:

רולדה מבצק עלים במילוי גבינת פיקורינו, עגבנייה קלופה, עגבניות מיובשות, בזיליקום טרי ושבבי שקדים קלויים. מנה בהשראת המטבח הסיציליאני. נהדרת לאירוח וגורפת מחמאות.

אפשרויות לשינויים:

ניתן להזמין ללא כל אחד ממרכיבי המלית, מלבד הגבינה, אך מומלץ שלא.

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

בצק עלים, גבינת פיקורינו מחלב צאן, עגבניות, עגבניות מיובשות, בזיליקום טרי, ביצה, פלפל שחור טחון, קורטוב אגוז מוסקט ומלח.

הוראות חימום והגשה:

בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות, למשך 8 דקות מכוסה ועוד 4 דקות ללא כיסוי.

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר, מכוסה, עד 4 ימים. ניתן להקפיא ולהפשיר בהפשרה טבעית.

מנות נוספות מהמטבח של ממטבחו של ערן :

20186