רולדה ים תיכונית. מתאים להקפאה.
זמין תוך 3 ימים
רולדה ים תיכונית. מתאים להקפאה.
זמין תוך 3 ימים
ממטבחו של ערן

ממטבחו של ערן

על המטבח שלי: המטבח שלי הוא מטבח שמבוסס על שורשים ומסעות, כ- דור ה-12 למשפחת אלחדיף הטבריינית, שורשי נטועים עמוק באדמת הארץ. טיול ארוך בהודו הוליד את "נמסטה", מסעדה הודית צמחונית, בפלורנטין של שנות...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של ממטבחו של ערן »

תיאור המנה:

רולדה מבצק עלים במילוי תערובת גבינות עשירה, עלי מנגולד, בשר חציל, עגבנייה קלופה, כוסברה ופטרוזיליה. טעם ים תיכוני עדין. נהדרת לאירוח וגורפת מחמאות.

אפשרויות לשינויים:

ניתן להזמין ללא כל אחד ממרכיבי המלית הנלווים לתערובת הגבינות, אך מומלץ שלא.

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

בצק עלים, גבינה צפתית מחלב כבשים, גבינה בולגרית, גבינה צפתית מעודנת, ביצה, עלי מנגולד, חציל, עגבניה, כוסברה טרייה, פטרוזיליה טרייה, שומשום, פלפל שחור טחון, קורטוב אגוז מוסקט ומלח.

הוראות חימום והגשה:

בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות, למשך 8 דקות מכוסה ועוד 4 דקות ללא כיסוי.

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר, מכוסה, עד 4 ימים. ניתן להקפיא ולהפשיר בהפשרה טבעית.

מנות נוספות מהמטבח של ממטבחו של ערן :

20185