קציצות בקר בציר בקר. מתאים להקפאה.
זמין תוך 3 ימים
קציצות בקר בציר בקר. מתאים להקפאה.
זמין תוך 3 ימים
ממטבחו של ערן

ממטבחו של ערן

על המטבח שלי: המטבח שלי הוא מטבח שמבוסס על שורשים ומסעות, כ- דור ה-12 למשפחת אלחדיף הטבריינית, שורשי נטועים עמוק באדמת הארץ. טיול ארוך בהודו הוליד את "נמסטה", מסעדה הודית צמחונית, בפלורנטין של שנות...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של ממטבחו של ערן »

תיאור המנה:

קציצות בקר טרי טחון עשירות ומפתיעות בטעמן, מבושלות בציר בקר שבושל בחום נמוך במשך 12 שעות.

תכולת מנה:

3 קציצות במשקל 60 גר' כל אחת, לפני בישול.

כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

כתף בקר, בצל, קונפי שום, שבבי שקים קלויים, זעתר, טימין לימוני, ביצים, פירורי לחם, ציר בקר,זרעי כוסברה גרוסים, בהרט, אגוז מוסקט, פלפל שחור ומלח.

הוראות חימום והגשה:

במיקרו למשך 2 דקות ל-3 קציצות , בבישול יש להביא לרתיחה ולהמשיך לחמם על אש נמוכה עוד 8-10 דקות.

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר עד 4 ימים. ניתן להקפיא ולהפשיר. מומלץ להפשיר בהפשרה טבעית. להפשרה במיקרו יש להפשיר למשך 5 דקות למנה ואז לחמם למשך 2-3 דקות.

מנות נוספות מהמטבח של ממטבחו של ערן :

20158