קישואים קטנים במילוי בקר ואורז. מתאים להקפאה.
זמין תוך 6 ימים
קישואים קטנים במילוי בקר ואורז. מתאים להקפאה.
זמין תוך 6 ימים
1 2 3 4 5
1 מדרגים 0
ממטבחו של ערן

ממטבחו של ערן

על המטבח שלי: המטבח שלי הוא מטבח שמבוסס על שורשים ומסעות, כ- דור ה-12 למשפחת אלחדיף הטבריינית, שורשי נטועים עמוק באדמת הארץ. טיול ארוך בהודו הוליד את "נמסטה", מסעדה הודית צמחונית, בפלורנטין של שנות...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של ממטבחו של ערן »

תיאור המנה:

קישואים קטנים במילוי נתחי בקר קצוצים ביד, אורז, בבישול ארוך עם שזיפים מיובשים, נענע יבשה ונתחי תפוח עץ ירוק. מאכל חג מסורתי מבית אמא, מהמטבח הספרדי היהודי, בטעם מתקתק- חמצמץ. זוהי מנת הדגל של הממולאים שאני מכין.

תכולת מנה:

6 קישואים, עם שזיפים מיובשים ונתחי תפוח עץ ירוק- ליטר.

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

קישואים, נתח פאלש פילה מבשר בקר טרי, אורז עגול, שזיפים מיובשים, נענע יבשה, תפוח עץ ירוק, לימון, פלפל שחור טחון ומלח.

הוראות חימום והגשה:

במיקרו למשך 3-4 דקות ל-6 קישואים. בבישול, יש להביא לרתיחה ולחמם על אש נמוכה למשך 8-10 דקות.

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר עד 4 ימים. ניתן להקפיא ולהפשיר הפשרה טבעית.

מנות נוספות מהמטבח של ממטבחו של ערן :

20187