קובה של פסח
זמין למחרתיים
קובה של פסח
זמין למחרתיים
ממטבחו של ערן

ממטבחו של ערן

על המטבח שלי: המטבח שלי הוא מטבח שמבוסס על שורשים ומסעות, כ- דור ה-12 למשפחת אלחדיף הטבריינית, שורשי נטועים עמוק באדמת הארץ. טיול ארוך בהודו הוליד את "נמסטה", מסעדה הודית צמחונית, בפלורנטין של שנות...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של ממטבחו של ערן »

תיאור המנה:

הקובה שאנו אוכלים פעמיים בשנה, בליל הסדר ובארוחת החג בצהרים שאחרי.
המלית מורכבת מבשר בקר טחון, בצל ופטרוזיליה. המעטפת מורכבת ממחית תפו"א (פירה) וקמח מצות.
הקובה מטוגן בטיגון עמוק ואינו סופח הרבה שמן. קריספי מבחוץ ורך מבפנים

תכולת מנה:

1 יחידה

כמות:
מינימום 4 פריטים
מרכיבים עיקריים:

בשר בקר טחון, בצל, פטרוזיליה, תפו"א, קמח מצות, ביצים, מלח, פלפל שחור טחון וקורטוב אגוז מוסקט.

הוראות חימום והגשה:

בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, למשך 8-10 דקות או בטיגון בשמן עמוק למשך 3-4 דקות

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר עד 4 ימים. ניתן להקפיא ולהפשיר בהפשרה טבעית

מנות נוספות מהמטבח של ממטבחו של ערן :

22945