קדירת בקר ופטריות בציר בקר. מתאים להקפאה.
זמין תוך 4 ימים
קדירת בקר ופטריות בציר בקר. מתאים להקפאה.
זמין תוך 4 ימים
ממטבחו של ערן

ממטבחו של ערן

על המטבח שלי: המטבח שלי הוא מטבח שמבוסס על שורשים ומסעות, כ- דור ה-12 למשפחת אלחדיף הטבריינית, שורשי נטועים עמוק באדמת הארץ. טיול ארוך בהודו הוליד את "נמסטה", מסעדה הודית צמחונית, בפלורנטין של שנות...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של ממטבחו של ערן »

תיאור המנה:

נתחי בשר בקר משריר טרי, המבושלים בישול ארוך בציר בקר, עם פטריות שמפיניון טריות, בצל וקשיו קלוי. במנה זו הבשר מצטיין ברכותו.

תכולת מנה:

200 גר' נתחי בקר לפני בישול

כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

שריר בקר טרי, פטריות שמפיניון טריות, קשיו קלוי, בצל, בצל ירוק, ציר בקר, בהרט, פלפל שחור, קורטוב אגוז מוסקט ומלח.

הוראות חימום והגשה:

במיקרו 3 דקות למנה. לכל מנה נוספת יש לחמם דקה נוספת. בבישול יש להביא לרתיחה להוריד לאש קטנה ולחמם במשך 10-15 דקות.

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר עד 4 ימים. ניתן להקפיא ולהפשיר. מומלץ להפשיר בהפשרה טבעית. להפשרה במיקרו יש להפשיר למשך 6-8 דקות ואז לחמם למשך 3 דקות.

מנות נוספות מהמטבח של ממטבחו של ערן :

20167