צלי בקר ברוטב פלפלים. מתאים להקפאה.
זמין למחרתיים
צלי בקר ברוטב פלפלים. מתאים להקפאה.
זמין למחרתיים
1 2 3 4 5
1 מדרגים 0
ממטבחו של ערן

ממטבחו של ערן

על המטבח שלי: המטבח שלי הוא מטבח שמבוסס על שורשים ומסעות, כ- דור ה-12 למשפחת אלחדיף הטבריינית, שורשי נטועים עמוק באדמת הארץ. טיול ארוך בהודו הוליד את "נמסטה", מסעדה הודית צמחונית, בפלורנטין של שנות...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של ממטבחו של ערן »

תיאור המנה:

פרוסות בקר מנתח פאלש פילה, אשר בושל בשלמותו בישול ארוך ברוטב פלפלים בשלושה צבעים, גזר, בצל ושום ונפרס לאחר בישולו. מנה חגיגית למשפחה ולאירוח.

תכולת מנה:

180-200 גרם בשר לפני בישול, ברוטב הפלפלים.

כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

בשר בקר פאלש פילה, פלפלים בשלושה צבעים, גזר, בצל, שום, בהרט, פלפל שחור טחון ומלח אטלנטי.

הוראות חימום והגשה:

במיקרו כ-2 דקות למנה. לכל מנה נוספת יש לחמם 30 שניות נוספות. בבישול בסיר, יש להביא להרתחה, להוריד לאש קטנה ולחמם למשך 10-15 דקות נוספות

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר עד 4 ימים, ניתן להקפיא ומומלץ להפשיר הפשרה טבעית. ניתן להפשיר במיקרו כחמש דקות ואז להמשיך לחמם במיקרו או בסיר.

מנות נוספות מהמטבח של ממטבחו של ערן :

20166