עוף אפוי עם שזיפים, ברוטב מתקתק של סילאן ותפוזים. מתאים להקפאה.
זמין תוך 12 ימים
עוף אפוי עם שזיפים, ברוטב מתקתק של סילאן ותפוזים. מתאים להקפאה.
זמין תוך 12 ימים
ממטבחו של ערן

ממטבחו של ערן

על המטבח שלי: המטבח שלי הוא מטבח שמבוסס על שורשים ומסעות, כ- דור ה-12 למשפחת אלחדיף הטבריינית, שורשי נטועים עמוק באדמת הארץ. טיול ארוך בהודו הוליד את "נמסטה", מסעדה הודית צמחונית, בפלורנטין של שנות...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של ממטבחו של ערן »

תיאור המנה:

שוקיים וכרעיים אפויים בתנור עם שזיפים ושום ברוטב מתקתק של סילאן ותפוזים.
מנה נהדרת לארוחות משפחתיות ולאירוח.

תכולת מנה:

2 שוקיים או כרע אחד.

כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

שוקיים טריים/ כרע טרי, שזיפים מיובשים, שום, מיץ תפוזים סחוט טרי, סילאן, רוטב סויה, אורגנו, שמן זית, בהרט, כורכום, פפריקה מתוקה, וחרדל

הוראות חימום והגשה:

במיקרו למשך דקה וחצי ל-2 שוקיים/כרע אחד. על כל 2 שוקיים /כרע אחד נוספים, יש לחמם למשך חצי דקה נוספת. בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, מכוסה, למשך 10 דקות. למי שאוהב את העוף קצת יותר שחום ויבש, לאפות למשך 2-3 דקות נוספות ללא כיסוי.

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר למשך 4 ימים. ניתן להקפיא. יש להפשיר הפשרה טבעית.

מנות נוספות מהמטבח של ממטבחו של ערן :

20161