עוף אפוי עם שזיפים, ברוטב מתקתק של סילאן ותפוזים. מתאים להקפאה.
זמין תוך 3 ימים
עוף אפוי עם שזיפים, ברוטב מתקתק של סילאן ותפוזים. מתאים להקפאה.
זמין תוך 3 ימים
ממטבחו של ערן

ממטבחו של ערן

על המטבח שלי: המטבח שלי הוא מטבח שמבוסס על שורשים ומסעות, כ- דור ה-12 למשפחת אלחדיף הטבריינית, שורשי נטועים עמוק באדמת הארץ. טיול ארוך בהודו הוליד את "נמסטה", מסעדה הודית צמחונית, בפלורנטין של שנות...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של ממטבחו של ערן »

תיאור המנה:

שוקיים וכרעיים אפויים בתנור עם שזיפים ושום ברוטב מתקתק של סילאן ותפוזים.
מנה נהדרת לארוחות משפחתיות ולאירוח.

תכולת מנה:

2 שוקיים או כרע אחד.

כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

שוקיים טריים/ כרע טרי, שזיפים מיובשים, שום, מיץ תפוזים סחוט טרי, סילאן, רוטב סויה, אורגנו, שמן זית, בהרט, כורכום, פפריקה מתוקה, וחרדל

הוראות חימום והגשה:

במיקרו למשך דקה וחצי ל-2 שוקיים/כרע אחד. על כל 2 שוקיים /כרע אחד נוספים, יש לחמם למשך חצי דקה נוספת. בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, מכוסה, למשך 10 דקות. למי שאוהב את העוף קצת יותר שחום ויבש, לאפות למשך 2-3 דקות נוספות ללא כיסוי.

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר למשך 4 ימים. ניתן להקפיא. יש להפשיר הפשרה טבעית.

מנות נוספות מהמטבח של ממטבחו של ערן :

20161