עוגת בוטנים של פסח. מתאים להקפאה.
זמין תוך 3 ימים
עוגת בוטנים של פסח. מתאים להקפאה.
זמין תוך 3 ימים
ממטבחו של ערן

ממטבחו של ערן

על המטבח שלי: המטבח שלי הוא מטבח שמבוסס על שורשים ומסעות, כ- דור ה-12 למשפחת אלחדיף הטבריינית, שורשי נטועים עמוק באדמת הארץ. טיול ארוך בהודו הוליד את "נמסטה", מסעדה הודית צמחונית, בפלורנטין של שנות...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של ממטבחו של ערן »

תיאור המנה:

עוגה בחושה אשר אנו מכינים ואוכלים רק בפסח. לא רק שהיא כשרה, היא ממש טעימה!

תכולת מנה:

תבנית אינגלישקייק

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

בוטנים, חמאה, סוכר, תמצית רום, תמצית וניל, ביצים, סוכר, אבקת אפייה וקמח מצות.

הוראות חימום והגשה:

מגישים ואוכלים בטמפרטורת החדר.

הוראות אחסון והקפאה:

במקום מוצל ויבש, מכוסה, למשך 3 ימים. במקרר, מכוסה, למשך שבוע. ניתן להקפיא ולהפשיר בהפשרה טבעית.

מנות נוספות מהמטבח של ממטבחו של ערן :

23005