סלמון טרי עם שום, רוזמרין ולימון. מתאים להקפאה.
זמין למחרתיים
סלמון טרי עם שום, רוזמרין ולימון. מתאים להקפאה.
זמין למחרתיים
1 2 3 4 5
1 מדרגים 0
ממטבחו של ערן

ממטבחו של ערן

על המטבח שלי: המטבח שלי הוא מטבח שמבוסס על שורשים ומסעות, כ- דור ה-12 למשפחת אלחדיף הטבריינית, שורשי נטועים עמוק באדמת הארץ. טיול ארוך בהודו הוליד את "נמסטה", מסעדה הודית צמחונית, בפלורנטין של שנות...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של ממטבחו של ערן »

תיאור המנה:

סטייק סלמון טרי אפוי בתנור, לאחר צריבה על הפלנצ'ה, עם פרוסות שום, רוזמרין טרי וגרידת לימון, משוח בשמן זית. מנה עסיסית ובשרנית שזוכה להצלחה גם בקרב אלו שאינם חובבי דגים.

תכולת מנה:

200 גרם פילה סלמון

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

סלמון טרי, רוזמרין טרי, שום, גרידת לימון, שמן זית, פלפל שחור גרוס ומלח אטלנטי

הוראות חימום והגשה:

בתנור שחומם מראש ל- 160 מעולת, למשך 5 דקות (מומלץ). במיקרו למשך דקה וחצי.

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר עד 3 ימים. ניתן להקפיא ולהפשיר בהפשרה טבעית.

מנות נוספות מהמטבח של ממטבחו של ערן :

20173