נתחי חזה עוף בקרם תרד ופטריות. מתאים להקפאה.
זמין תוך 3 ימים
נתחי חזה עוף בקרם תרד ופטריות. מתאים להקפאה.
זמין תוך 3 ימים
ממטבחו של ערן

ממטבחו של ערן

על המטבח שלי: המטבח שלי הוא מטבח שמבוסס על שורשים ומסעות, כ- דור ה-12 למשפחת אלחדיף הטבריינית, שורשי נטועים עמוק באדמת הארץ. טיול ארוך בהודו הוליד את "נמסטה", מסעדה הודית צמחונית, בפלורנטין של שנות...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של ממטבחו של ערן »

תיאור המנה:

נתחי חזה עוף טרי ופטריות שמפיניון טריות בקרם תרד סמיך ועשיר בטעמים, עם קריצה מעודנת למטבח ההודי. מנה נהדרת לארוחה משפחתי ולאירוח, מצטיינת ברכות העוף.

תכולת מנה:

200 גר' חזה עוף לפני בישול, עם פטריות שמפיניון טריות, ברוטב

אפשרויות לשינויים:

ניתן להזמין ברמות חריפות שונות: חריף, פיקנטי, ללא פלפל חריף טרי.

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

חזה עוף טרי, פטריות שמפיניון טריות, עלי תרד טריים,בשר עגבניות ללא הקליפה, מעט פלפל חריף טרי, קונפי שום, קשיו, הל, ציפורן, קינמון שלם, זרעי כמון, תערובת גראם מסאלה הודית, זרעי חילבה.

הוראות חימום והגשה:

במיקרו למשך 2 דקות למנה. על כל מנה נוספת יש להוסיף דקה לחימום. בבישול, על אש בינונית עד לרתיחה ואז בישול על אש נמוכה למשך 10-15 דקות. רצוי לערבב לאחר הרתיחה.

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר עד 4 ימים. ניתן להקפיא. מומלץ להפשיר הפשרה טבעית. ניתן להפשיר במיקרו, 4-5 דקות הפשרה לפני החימום.

מנות נוספות מהמטבח של ממטבחו של ערן :

20165