נתחי חזה עוף בקרם קוקוס. מתאים להקפאה.
זמין תוך 12 ימים
נתחי חזה עוף בקרם קוקוס. מתאים להקפאה.
זמין תוך 12 ימים
ממטבחו של ערן

ממטבחו של ערן

על המטבח שלי: המטבח שלי הוא מטבח שמבוסס על שורשים ומסעות, כ- דור ה-12 למשפחת אלחדיף הטבריינית, שורשי נטועים עמוק באדמת הארץ. טיול ארוך בהודו הוליד את "נמסטה", מסעדה הודית צמחונית, בפלורנטין של שנות...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של ממטבחו של ערן »

תיאור המנה:

נתחי חזה עוף המבושלים בישול עדין עם פטריות שמפיניון טריות ובצל ירוק, בקרם קוקוס סמיך, בטעם מתקתק ועדין ומרקם משחתי והכי חשוב - נתחי חזה עוף רכים ועסיסיים.

תכולת מנה:

200 גר' חזה עוף לפני בישול, עם פטריות ובצל ירוק ברוטב.

כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

חזה עוף טרי, פטריות שמפיניון טריות, בצל ירוק, קרם קוקוס, פלפל שחור גרוס, קורטוב אגוז מוסקט ומלח

הוראות חימום והגשה:

במיקרו למשך 2 דקות למנה. על כל מנה נוספת יש להוסיף דקה לחימום. בבישול על אש נמוכה. לא להביא לרתיחה, שתגרום לרוטב להישבר ולהפוך מימי יותר.

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר עד 4 ימים. ניתן להקפיא ולהפשיר הפשרה טבעית. הפשרה במיקרו תשבור את הרוטב.

מנות נוספות מהמטבח של ממטבחו של ערן :

20163