מרק טריו עדשים. מתאים להקפאה
זמין למחרתיים
מרק טריו עדשים. מתאים להקפאה
זמין למחרתיים
ממטבחו של ערן

ממטבחו של ערן

על המטבח שלי: המטבח שלי הוא מטבח שמבוסס על שורשים ומסעות, כ- דור ה-12 למשפחת אלחדיף הטבריינית, שורשי נטועים עמוק באדמת הארץ. טיול ארוך בהודו הוליד את "נמסטה", מסעדה הודית צמחונית, בפלורנטין של שנות...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של ממטבחו של ערן »

תיאור המנה:

מרק עדשים עשיר וסמיך, משלושה סוגי עדשים, ירוקים, כתומים ושחורים, עם ירקות שורש, בצל ושום. תענוג אמיתי לחובבי עדשים.

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

עדשים, ירוקים, עדשים כתומים, עדשי מש שחורים, לימון, שורש פטרוזיליה, שורש סלרי, בצל, שום, כמון טחון, כורכום, פלפל שחור טחון, קורט אגוז מוסקט ומלח.

הוראות חימום והגשה:

במיקרו למשך 2 וחצי דקות לחצי ליטר ו- 3 וחצי דקות. בבישול, יש להביא לרתיחה, להוריד לאש בינונית ולחמם למשך 5 דקות נוספות.

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר עד 4 ימים. ניתן להקפיא ולהפשיר הפשרה טבעית.

מנות נוספות מהמטבח של ממטבחו של ערן :

20217