מניפות תפו"א קטנים אפויים בשמן זית, פלפל שחור גרוס ומלח אטלנטי
זמין תוך 6 ימים
מניפות תפו"א קטנים אפויים בשמן זית, פלפל שחור גרוס ומלח אטלנטי
זמין תוך 6 ימים
1 2 3 4 5
2 מדרגים 0
ממטבחו של ערן

ממטבחו של ערן

על המטבח שלי: המטבח שלי הוא מטבח שמבוסס על שורשים ומסעות, כ- דור ה-12 למשפחת אלחדיף הטבריינית, שורשי נטועים עמוק באדמת הארץ. טיול ארוך בהודו הוליד את "נמסטה", מסעדה הודית צמחונית, בפלורנטין של שנות...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של ממטבחו של ערן »

תיאור המנה:

תפוחי אדמה קטנים שלמים וחלוטים, חתוכים כמניפה, אפויים בשמן זית, פלפל שחור גרוס ומלח אטלנטי.

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

תפו"א, שמן זית, פלפל שחור גרוס ומלח אטלנטי.

הוראות חימום והגשה:

מומלץ בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות למשך 10 דקות, ללא כיסוי.

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר עד 4 ימים

מנות נוספות מהמטבח של ממטבחו של ערן :

20179