מוקפץ גלילי של לוביה טרייה וגבינת כבשים
זמין למחר
מוקפץ גלילי של לוביה טרייה וגבינת כבשים
זמין למחר
ממטבחו של ערן

ממטבחו של ערן

על המטבח שלי: המטבח שלי הוא מטבח שמבוסס על שורשים ומסעות, כ- דור ה-12 למשפחת אלחדיף הטבריינית, שורשי נטועים עמוק באדמת הארץ. טיול ארוך בהודו הוליד את "נמסטה", מסעדה הודית צמחונית, בפלורנטין של שנות...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של ממטבחו של ערן »

תיאור המנה:

המוקפץ קפץ לביקור בגליל ונהייתה מסיבה... של טעמים כמובן.

תכולת מנה:

חצי ליטר

אפשרויות לשינויים:

ניתן לבקש ללא גבינה

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

ג'אבן (גבינת כבשים גלילית), לוביה טרייה, קשיו, בצל לבן, לימון טרי סחוט, תפוז טרי סחוט, זרעי חרדל שחורים, שערות קדאיף, שמן זית, פלפל שחור טחון ומלח

הוראות חימום והגשה:

במיקרו למשך דקה וחצי למנה ושתי דקות לשתי מנות, או במחבת במעט שמן חמניות/ קנולה למשך -3 דקות על אש גבוהה

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר עד 3 ימים

מנות נוספות מהמטבח של ממטבחו של ערן :

24406