מוקפץ אסייתי
זמין למחר
מוקפץ אסייתי
זמין למחר
ממטבחו של ערן

ממטבחו של ערן

על המטבח שלי: המטבח שלי הוא מטבח שמבוסס על שורשים ומסעות, כ- דור ה-12 למשפחת אלחדיף הטבריינית, שורשי נטועים עמוק באדמת הארץ. טיול ארוך בהודו הוליד את "נמסטה", מסעדה הודית צמחונית, בפלורנטין של שנות...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של ממטבחו של ערן »

תיאור המנה:

הגרסה שלי לנפוץ שבמוקפצים. דומה אך שונה... נתחי צלע בקר, שלל ירקות, פטריות שמפיניון טריות, ג'ינג'ר טרי ואטריות ביצים, מוקפצים בשמן שומשום ורוטב סויה.

תכולת מנה:

חצי ליטר

אפשרויות לשינויים:

ניתן לבקש ללא בשר

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

נתחי צלע בקר טרי, רצועות פלפל אדום, גזר, נבטים, פטריות שמפיניון טריות, תירס טרי, בצל ירוק, ג'ינג'ר טרי, שום, שומשום, שמן שומשום, רוטב סויה, אטריות ביצים, פלפל שחור טחון ומלח

הוראות חימום והגשה:

במיקרו למשך דקה וחצי למנה ושתי דקות לשתי מנות, או במחבת במעט שמן חמניות/ קנולה למשך -3 דקות על אש גבוהה

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר עד 3 ימים

מנות נוספות מהמטבח של ממטבחו של ערן :

24405