מוסר ים טרי בקרם קוקוס
זמין למחרתיים
מוסר ים טרי בקרם קוקוס
זמין למחרתיים
ממטבחו של ערן

ממטבחו של ערן

על המטבח שלי: המטבח שלי הוא מטבח שמבוסס על שורשים ומסעות, כ- דור ה-12 למשפחת אלחדיף הטבריינית, שורשי נטועים עמוק באדמת הארץ. טיול ארוך בהודו הוליד את "נמסטה", מסעדה הודית צמחונית, בפלורנטין של שנות...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של ממטבחו של ערן »

תיאור המנה:

פילטים של מוסר ים טרי, ללא העור, מבושלים בקרם קוקוס סמיך, עם פטריות שמפיניון טריות, תפוח עץ ירוק, קשיו, בצל ירוק וחמוציות. מנה עדינה ומתקתקה במרקם משחתי, אשר הופכת כל ארוחה לחגיגית. מנה שנהוג להגיש עם אורז. מתאימה מאד לאירוח.

תכולת מנה:

150 גרם פילטים של מוסר ים טרי, ברוטב

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

דג מוסר ים טרי, פטריות שמפיניון טריות, תפוח עץ ירוק, קשיו קלוי, בצל ירוק, חמוציות ללא סוכר, פלפל שחור גרוס, קורטוב אגוז מוסקט ומלח אטלנטי

הוראות חימום והגשה:

חימום על אש נמוכה, במחבת או בסיר מכוסה, למשך 5-6 דקות. לא להביא לרתיחה, שתגרום לרוטב להישבר ולהפוך מימי יותר.

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר עד 4 ימים.

מנות נוספות מהמטבח של ממטבחו של ערן :

20171