כרובית טבריינית. מתאים להקפאה.
זמין תוך 12 ימים
כרובית טבריינית. מתאים להקפאה.
זמין תוך 12 ימים
ממטבחו של ערן

ממטבחו של ערן

על המטבח שלי: המטבח שלי הוא מטבח שמבוסס על שורשים ומסעות, כ- דור ה-12 למשפחת אלחדיף הטבריינית, שורשי נטועים עמוק באדמת הארץ. טיול ארוך בהודו הוליד את "נמסטה", מסעדה הודית צמחונית, בפלורנטין של שנות...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של ממטבחו של ערן »

תיאור המנה:

פרחי כרובית חלוטים ומטוגנים קלות בקמח וביצה, בבישול ארוך, עם פרוסות שום דקות ופטרוזיליה טרייה. בטעם חמצמץ. הכרובית הכי נימוחה שטעמתם.

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

כרובית, ביצה, קמח, שום, פטרוזיליה טרייה, ביצה, לימון, פלפל שחור טחון ומלח.

הוראות חימום והגשה:

במיקרו למשך 2 דקות חצי ליטר ו-3 דקות לליטר. בבישול, יש להביא לרתיחה להוריד לאש נמוכה ולבשל עוד 10-12 דקות.

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר עד 4 ימים. ניתן להקפיא ולהפשיר בהפשרה טבעית.

מנות נוספות מהמטבח של ממטבחו של ערן :

20188